Tracers

Yönetmenliğini Daniel Benmayor'un yaptığı, baş rollerinde Adam RaynerMarie AlgeropoulosTaylor Lauthner'in oynadığı 2015'de gösterime giren aksiyon türünde bir yapımdır.
  Filmin başından sonuna kadar aksiyona doyuyorsunuz ve bir de Alacakaranlık serisinden tanıdığımız Taylor Lauthner'in başrol oyuncusu olması da filmi daha bir izlenir kılıyor.
  Cam New York'lu bisikletli bir kuryedir. Cam'in başı mafya ile derde girer, onlardan kaçmak isterken Nikki isimli bir genç kıza çarpar. Cam ve Nikki bir süre sonra kendilerini beklenmedik bir aşkın içerisinde bulurlar. Fakat Cam'in başı bir türlü dertten kurtulmaz.
  Senaryo biraz vasat olsa da eğer aksiyon seviyorsanız  filmin başından sonuna kadar hareketli sahnelerin olduğu, parkour sporunu sevenler için muhteşem sahnelerin olduğu, aksiyonun hiç hız kesmediği bir yapım.
   Kısacası sıradan gençlik filmlerin de izlediğimiz genç yakışıklı kahramanımızın aşık olduğu kıza ulaşma çabaları ve kızın çevresinde ki belalıları, kahramanımızın kızı elde etmek için giriştiği uğraşlar gibi defalarca izlediğimiz sıradan vasat bir senaryo üzerine parkour sporunun atlamalı zıplamalı hareketli sahneleri ile renk verildiği çok büyük beklentiler içinde olmadan izlenebilecek hiç değilse yakışıklı Taylor Lauthner için izlenebilecek ;) orta derecede bir aksiyon.

İyi Seyirler :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Chappie

Kara Kız Bernard Shaw

12. Gece